ais scheepvaart

AIS Scheepvaart

Het systeem waarmee veiligheid van scheepvaart op zeeën en op het binnenwater wordt verhoogd: Automatic Identification System (AIS).

AIS scheepvaart

AIS Scheepvaart

Overzicht en informatie

Het systeem (AIS scheepvaart) is bedoeld om schepen onderling – maar ook met instanties aan wal – middels interactie overzicht en informatie te bieden. Er is een landelijke dekking door strategisch geplaatste base stations. Deze stations vangen signalen op die schepen met een AIS-transponder uitzenden.

Meer informatie over AIS scheepvaart is te vinden op de website van Rijkswaterstaat. Waaronder wanneer het gebruik van de AIS verplicht is.

Lees meer >

Volvo Penta: Van aanschaf tot inbedrijfstelling

Wij leveren nieuwe motoren voor hermotorisering en nieuwbouw. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat u als klant te ondersteunen bij het ontwerp tot de uiteindelijke aanschaf van de Volvo Penta motor. Aan de hand van de toepassing en het benodigde vermogen zullen wij u diverse opties aanbieden. Daarnaast wordt er rekening gehouden met eventuele overige componenten, welke met de motor communiceren.

Uiteindelijk zullen wij de motor(en) met de hoogst mogelijke zorg conform protocol Volvo Penta in bedrijf stellen. Dit protocol eist hoge kwalitatieve eisen van inbedrijfstellen en zorgt dat de standaard garantieperiode van de Volvo Penta motor probleemloos zal verlopen.

UW SPECIALIST. AL 95 JAAR.

Terlouw Rotterdam B.V. is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd 24/7 de beste service verlenen.

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden, staat ons team van specialisten klaar om onze klanten in de industrie en commerciële vaart te ondersteunen en ontzorgen. 

Bestel direct uw dieselmotor onderdelen

De meeste gangbare Volvo Penta onderdelen liggen bij ons voorraad en kunnen dezelfde dag nog afgehaald of verzonden worden naar het gewenste adres. Hebben wij het onderdeel niet op voorraad, dan bestellen we deze, en kunnen we indien gewenst, dezelfde dag nog leveren op locatie!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.