Over Terlouw

De motor achter uw succes! 24/7 bereikbaar en wereldwijde service

Het team

Terlouw Rotterdam is een bedrijf met een rijke geschiedenis (sinds 1924) op het gebied van repareren, reviseren, aanschaffen en onderhouden van dieselmotoren. We hebben een team van opgeleide specialisten die dagelijks klaarstaan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel product- en markt kennis, waardoor we onze klanten goed kunnen adviseren en de beste service kunnen verlenen.

Ons bedrijf bestaat uit 3 afdelingen met ieder zijn eigen specialisatie, namelijk de afdelingen: Motorenverkoop, Onderdelenverkoop en Service. Hieronder staat in het kort omschreven waar de afdeling voor staat.

Motorenverkoop

Op deze afdeling staat de verkoop en aankoopbegeleiding van nieuwe Volvo Penta motoren centraal. Of dit nu gaat om nieuwbouw of een hermotorisering, de specialisten op deze afdeling adviseren en ondersteunen onze klanten van A tot Z. Van aanschaf tot aan uiteindelijke levering van de motor(en).  

Onderdelenverkoop

Op deze afdeling kunt u terecht voor Volvo Penta onderdelen. De afdeling is 24/7 bereikbaar voor spoed aanvragen en kunnen ook indien gewenst dezelfde dag nog leveren, waar dan ook gewenst. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen omtrent Volvo Penta onderdelen. Snel en accuraat ontzorgen is ons motto. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en een scherpe prijs voor u neerleggen.

Service

Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle binnenkomende service aanvragen. Van spoedreparatie tot aan onderhoud, alle werkzaamheden worden hier aangenomen en ingepland. De afdeling is 24/7, 365 dagen bereikbaar voor spoedgevallen. De afdeling is uiterst flexibel qua planning, waardoor we bij een storing, wat niet kan wachten, snel kunnen schakelen. Het team zal alles op alles zetten, om de storing z.s.m. te verhelpen. Hoofdprioriteit is dat uw machine weer zo snel mogelijk draait, waar dan ook ter wereld.

onze missie

Bedrijven in de commerciële vaart en industriële branche, ondersteunen met het waarborgen van de continuiteit van hun machine(s), zodat de kosten tot een minimum worden beperkt. Dit doen wij door de dieselmotoren te repareren, te onderhouden, te reviseren en/of te vervangen.

onze visie

Onze klanten ontzorgen met een fullservice ervaring.

onze kernwaarden

  • Klantvriendelijk & verantwoordelijk 100% 100%
  • Eerlijk, open & transparant 100% 100%
  • Betrokken & (pro actief) probleemoplossend 100% 100%

Onze mentaliteit

Onze Rotterdamse aanpak van mouwen opstropen, “niet lullen, maar poetsen” heeft al menig klanten blij gemaakt, doordat ze dezelfde dag snel geholpen werden en de “down time” van de machine tot een minimum beperkt bleef.

Getrainde werknemers

Elke medewerker is opgeleid en getraind om zijn/haar werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij blijven hier continu aan werken, zodat we het beste uit onze mensen halen en wij u als klant de beste service kunnen blijven verlenen.

faciliteiten

Ons bedrijf beschikt over een ruim en modern bedrijfspand met bovenloopkranen en een goed geoutilleerde werkplaats. De werkplaats is zo ingericht dat complete vrachtwagens met industrie sets naar binnen gereden kunnen worden en desgewenst ter plaatse gelost kunnen worden. Zware bovenloopkranen kunnen lasten tot 10 ton direct van de vrachtwagen aftillen.

Wij zijn eenvoudig te bereiken, we bevinden ons op het punt waar de snelwegen de A20 en de A13 bij elkaar komen. Het is ook mogelijk om af te meren aan onze eigen steiger in de Gantelhaven. Hier is ook walstroom aanwezig.

Referenties klanten

This site is registered on wpml.org as a development site.