Industriële motoren

Veelzijdige motoren met een maximale uptime en brandstofefficiency, voor uiteenlopende toepassingen .

Generatorsets

Stand-by generatorset

Stand-by dieselmotoren worden vaker ingezet dan dat de meeste mensen zich beseffen. De generatorsets staan klaar om in geval van stroomuitval, datacenters, ziekenhuizen, stations etc. direct te voorzien van stroom, zodat de consequenties tot een minimum worden beperkt.

Het is dan van groot belang dat de motoren die deze stroomvoorziening verzorgen zeer betrouwbaar zijn. Volvo Penta heeft een mooie reeks motoren die deze klus kunnen klaren. Terlouw Rotterdam kan u hierbij adviseren welke motor geschikt is voor het benodigde vermogen en toepassing.

Continu stroomverbruik

Voor het verkrijgen van continu stroom, voor bijvoorbeeld de bouw, noodvoorzieningen, evenementen etc. moet u kunnen vertrouwen op de motor. Het uitvallen van de stroomtoevoer heeft grote consequenties. Als bedrijf kunt u zich dit niet permitteren en daarom is het belangrijk dat u er van op aan kunt dat de motor blijft draaien onder alle omstandigheden, hoeveel er ook van de motor gevraagd wordt. Deze gegarandeerde uptime kunnen de motoren van Volvo Penta bieden.

Materiaalverwerking

Van shredders tot zeefmachines en van puinbrekers tot sorteermachines. Voor al van deze toepassingen met hoge piekbelastingen en constant benodigd vermogen heeft Volvo Penta de juiste motoren. Voor de juiste motor kunnen wij u uiteraard adviseren en ondersteunen.

Off Road

Grond-, weg- EN waterbouw

In deze sector wordt er veel gevraagd van dieselmotoren. Deze moeten bestand zijn tegen de ruige omstandigheden waar zij dikwijls in gebruikt worden.

Vocht, stof, stoten en trillingen, zijn factoren die een motor moet zien te weerstaan en toch continu kracht kunnen blijven leveren. De Volvo Penta motoren zijn i.c.m. het ‘Heavy Duty’ pakket, bestand tegen deze heftige externe factoren, zodat u ondanks de situatie verzekerd bent van non-stop vermogen.

Hydraulische- en waterpompsets (Powerpacks)

In de grond-, weg- en waterbouw zijn hydraulische-, en waterpompsets een onmisbaar product. Deze pompsets worden o.a. ingezet voor vele toepassingen, zoals het overpompen van water, baggeren, draineren, grondboren, heien etc. Voor deze werkzaamheden dient er continu vermogenskracht geleverd te worden, om de zware klussen te klaren. De motoren van Volvo Penta zijn prima geschikt om deze continue zware vermogensvraag aan te kunnen.

Speciale voertuigen

Automated Guided Vehicles, reachstackers, sneeuwruimers, en rupsvoertuigen vallen allemaal onder de categorie speciale voertuigen. Deze voertuigen hebben vaak zware taken te verrichten en vragen dus veel vermogen van de motor. Deze voertuigen kunnen zich niet permiteren om uit te vallen, omdat anders een heel proces komt stil te liggen. De motoren van Volvo Penta zijn zéér betrouwbaar en kunnen de meeste ruwe omstandigheden aan, hiervoor zijn ze prima geschikt voor deze machines, zodat ze hun dagelijkse werk kunnen blijven doen.

Contact motorenverkoop
 

Jeroen van Liefland

TELEFOON

+31 (0)10 415 22 11

E-MAIL

engines@terlouwrotterdam.com

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.