Repairs diesel engine

Terlouw staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor alle soorten (nood) reparaties. Een goede reparatie is vooral een kwestie van vertrouwen. Met onze flexibele inzet en een schat aan expertise, zullen wij er alles aan doen om de storing te verhelpen, zodat u snel weer verder kunt met uw core business. Dat is onze standaard. Elke dag, waar ook ter wereld.

Storingen & noodreparaties

Industrie

Eén van de hoofdpijlers van de industriële wereld is de mechanica. Dieselmotoren zijn de drijvende kracht achter vele takken van de industriële wereld. Een storing is daarom op zijn minst vervelend, en in het ergste geval zelfs riskant. Langdurige stilstand betekent letterlijk achteruitgang en kan enkele honderden tot miljoenen euro’s kosten.

Terlouw ziet het als een uitdaging om een machine zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Onze mobiele service komt direct naar u toe. Waar u ook zit. Voor diverse machines hebben wij standaard onderdelen in huis, die we ter plekke kunnen vervangen, zodat u snel weer aan de slag kunt en de schade uiteindelijk beperkt blijft.

Commerciële vaart

Commerciële scheepvaart is voortdurend in beweging, elke minuut is kostbaar, zeker bij een storing. Terlouw weet als geen ander dat acute hulp noodzakelijk is! Ons team staat 24/7 voor u klaar voor alle soorten (nood) reparaties bij u op locatie aan boord. Waar nodig komen onze medewerkers direct naar de locatie van het schip om de storing op te lossen, waar dat ter wereld ook mag zijn.

Offshore

Terlouw Rotterdam bedient al jarenlang klanten in de Offshore branche. Door deze ervaring kent het bedrijf de klappen van de zweep in deze tak. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben alle benodigde certificaten en medische goedkeuringen voor werkzaamheden op offshore platforms.

Revisies

Terlouw Rotterdam is van oudsher een machinefabriek en revisie bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlange ervaring en expertise om uw dieselmotor weer in nieuwstaat te krijgen, zodat u vervolgens weer jarenlang op uw motor kunt vertrouwen. Wij begrijpen als geen ander dat uw motor centraal staat in het dagelijks werk en dat u daarom moet kunnen vertrouwen op deze drijvende kracht achter uw bedrijf.

Indien reviseren geen optie meer is en/of te duur wordt, is hermotorisering vaak een logische vervolgstap. Onze motorenafdeling kunt hierin goed adviseren en ondersteunen.

Onderhoudscontracten

In uw verdienmodel is het verstandig om preventief en curatief onderhoud mee te nemen voor de jaarlijkse kosten. Vanuit deze visie om de uptime van uw machine te garanderen bieden wij ook preventief onderhoud aan in de vorm van onderhouds- contracten. Wij zorgen ervoor dat uw “downtime” tot het minimale beperkt blijft. Ieder bezoek de visie van de expert en een mogelijke stilstand voorkomen is een vereiste voor de motoren waar u geen moment zonder kan.

Referenties klanten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.