volvo ips

Volvo IPS

Het Volvo Penta IPS-systeem verbetert het vermogen, prestaties en het comfort aan boord.

volvo ips

Volvo IPS

In vergelijking met binnenboord-assen zijn er veel voordelen aan de Volvo IPS:

 

  • 40% groter vaarbereik
  • 20% hogere topsnelheid
  • 30% lager brandstofverbruik
  • 30% minder CO2-uitstoot
  • 50% minder waargenomen ruis
  • Meer ruimte aan boord

Zowel voor commerciële als vrijetijdstoepassingen

Het systeem verhoogt de controle, de wendbaarheid en het brandstofverbruik en maakt een groot aantal voordelige optionele voorzieningen en functies mogelijk. De sleutel tot deze uitzonderlijke kwaliteiten ligt in de naar voren gerichte, dubbele tegengesteld draaiende propellers met individueel bestuurbare IPS’s onder de romp.

Bestel direct uw dieselmotor onderdelen

De meeste gangbare Volvo Penta onderdelen liggen bij ons voorraad en kunnen dezelfde dag nog worden afgehaald of worden verzonden naar het gewenste adres. Hebben wij het onderdeel niet op voorraad, dan bestellen we deze, en kunnen we indien gewenst, dezelfde dag nog leveren op locatie!

UW SPECIALIST. AL 95 JAAR.

Terlouw Rotterdam B.V. is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd 24/7 de beste service verlenen.

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden, staat ons team van specialisten klaar om onze klanten in de industrie en commerciële vaart te ondersteunen en ontzorgen.

Referenties klanten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.