volvo penta md1

Volvo Penta MD1

Volvo Penta MD1 is een in-line 2-cilinder, 0,5-liter dieselmotor met natuurlijke aanzuiging die gebruik maakt van een nokkenasgedreven, in-line injectiepomp en zoetwaterkoeling. Bij een laag kruistoerental loopt de motor stil met minimale trillingen.

volvo penta md1

Volvo Penta MD1

Binnenboordmotor

 

  • 115A dynamo met ingebouwde laadsensor
  • Instrumentatie voor elektronische vaartuigcontrole en NMEA-interface
  • Speciale olieverversingsleiding
  • Door relais geactiveerde startersolenoïde
  • Zoetwaterkoeling is standaard
  • Warmwateruitlaat met hoge capaciteit

Volvo Penta MD1: Van aanschaf tot inbedrijfstelling

Wij leveren nieuwe motoren voor hermotorisering en nieuwbouw. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat u als klant te ondersteunen bij het ontwerp tot de uiteindelijke aanschaf van de Volvo Penta motor. Aan de hand van de toepassing en het benodigde vermogen zullen wij u diverse opties aanbieden. Daarnaast zal er ook rekening worden gehouden met eventuele overige componenten, welke met de motor communiceren.

Uiteindelijk zullen wij de motor(en) met de hoogst mogelijke zorg conform protocol Volvo Penta in bedrijf stellen. Dit protocol eist hoge kwalitatieve eisen van inbedrijfstellen en zorgt dat de standaard garantieperiode van de Volvo Penta MD1 probleemloos zal verlopen.

Bestel direct uw dieselmotor onderdelen

De meeste gangbare Volvo Penta onderdelen liggen bij ons voorraad en kunnen dezelfde dag nog worden afgehaald of worden verzonden naar het gewenste adres. Hebben wij het onderdeel niet op voorraad, dan bestellen we deze, en kunnen we indien gewenst, dezelfde dag nog leveren op locatie!

UW SPECIALIST. AL 95 JAAR.

Terlouw Rotterdam B.V. is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd 24/7 de beste service verlenen.

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden, staat ons team van specialisten klaar om onze klanten in de industrie en commerciële vaart te ondersteunen en ontzorgen.

Referenties klanten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.