Volvo Penta Saildrive

De Volvo Penta Saildrive is een zeer efficiënt motor-, aandrijf- en propeller-pakket voor een responsieve en krachtige besturing.

volvo penta saildrive

volvo penta saildrive – D1

Volvo Penta Saildrive D1 is een volledig geïntegreerd pakket, met de perfect op elkaar afgestemde Saildrive is het een dieselmotor met natuurlijke aanzuiging met een cam-driven, in-line injectiepomp en zoetwaterkoeling. Samen zorgt het pakket voor een laag kruistoerental met een laag geluidsniveau en een minimum aan trillingen.

volvo penta saildrive

Volvo Penta Saildrive – D2

Volvo Penta Saildrive D2 is een volledig geïntegreerd pakket, met de perfect op elkaar afgestemde Saildrive is het een dieselmotor aangedreven door de in-line 4-cilinder, 2,2-liter, snelle ontluchting brandstoftank met behulp van een cam-driven, in-line injectiepomp en zoetwaterkoeling. Samen zorgt het pakket voor een laag kruistoerental met een laag geluidsniveau en een minimum aan trillingen.

Bestel hier de Saildrive >

Van aanschaf tot inbedrijfstelling

Wij leveren nieuwe motoren voor hermotorisering en nieuwbouw. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat u als klant te ondersteunen bij het ontwerp tot de uiteindelijke aanschaf. Aan de hand van de toepassing en het benodigde vermogen zullen wij u diverse opties aanbieden. Daarnaast zal er ook rekening worden gehouden met eventuele overige componenten, welke met de motor communiceren.

Uiteindelijk zullen wij de Volvo Penta motor(en) met de hoogst mogelijke zorg conform protocol Volvo Penta in bedrijf stellen. Dit protocol eist hoge kwalitatieve eisen van inbedrijfstellen en zorgt dat de standaard garantieperiode probleemloos zal verlopen.

Download brochure

UW SPECIALIST. AL 95 JAAR.

Terlouw Rotterdam B.V. is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd 24/7 de beste service verlenen. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden, staat ons team van specialisten klaar om onze klanten in de industrie en commerciële vaart te ondersteunen en ontzorgen.

Referenties klanten

Bestel direct uw dieselmotor onderdelen

De meeste gangbare Volvo Penta onderdelen liggen bij ons voorraad en kunnen dezelfde dag nog worden afgehaald of worden verzonden naar het gewenste adres. Hebben wij het onderdeel niet op voorraad, dan bestellen we deze, en kunnen we indien gewenst, dezelfde dag nog leveren op locatie!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.