Volvo Penta

Veelzijdige Volvo Penta motoren met een maximale uptime en brandstofefficiency, voor uiteenlopende toepassingen.

Power Gensets
105 tot 585 kW

Stand-by generatorset Volvo Penta

Stand-by dieselmotoren worden vaker ingezet dan dat de meeste mensen zich beseffen. De generatorsets staan klaar om in geval van stroomuitval, datacenters, ziekenhuizen, stations etc. direct te voorzien van stroom, zodat de consequenties tot een minimum worden beperkt.

Het is dan van groot belang dat de motoren die deze stroomvoorziening verzorgen zeer betrouwbaar zijn. Volvo Penta heeft een mooie reeks motoren die deze klus kunnen klaren. Terlouw Rotterdam kan u hierbij adviseren welke motor geschikt is voor het benodigde vermogen en toepassing.

Continu stroomverbruik

Voor het verkrijgen van continu stroom, voor bijvoorbeeld de bouw, noodvoorzieningen, evenementen etc. moet u kunnen vertrouwen op de motor. Het uitvallen van de stroomtoevoer in bijv. de bouw heeft grote consequenties. Als bedrijf kunt u zich dit niet permitteren en daarom is het belangrijk dat u er van op aan kunt dat de motor blijft draaien onder de meeste ruige omstandigheden, hoeveel er ook van de motor gevraagd wordt. Deze gegarandeerde uptime kunnen de motoren van Volvo Penta bieden.

Hydraulische- en waterpompsets (Powerpacks)

In de grond-, weg- en waterbouw zijn hydraulische-, en waterpompsets een onmisbaar product. Deze pompsets worden o.a. ingezet voor vele toepassingen, zoals het overpompen van water, baggeren, draineren, grondboren, heien etc. Voor deze werkzaamheden dient er continu vermogenskracht geleverd te worden, om de zware klussen te klaren. De motoren van Volvo Penta zijn prima geschikt om deze continue zware vermogensvraag aan te kunnen.

Volvo Penta
Off Road – 105 tot 585 kW

Grond-, weg- & waterbouw

In deze sector wordt er veel gevraagd van dieselmotoren. Deze moeten bestand zijn tegen de ruige omstandigheden waar zij dikwijls in gebruikt worden.

Vocht, stof, stoten en trillingen, zijn factoren die een motor moet zien te weerstaan en toch continu kracht kunnen blijven leveren. De Volvo Penta motoren zijn i.c.m. het ‘Heavy Duty’ pakket, bestand tegen deze heftige externe factoren, zodat u ondanks de situatie verzekerd bent van non-stop vermogen.

Materiaalverwerking

Van shredders tot zeefmachines en van puinbrekers tot sorteermachines. Voor al van deze toepassingen met hoge piekbelastingen en constant benodigd vermogen heeft Volvo Penta de juiste motoren. Voor de juiste motor kunnen wij u uiteraard adviseren en ondersteunen.

Speciale voertuigen

AGV’s oftwel Automated Guided Vehicles, Reachstackers op de containerterminals, sneeuwruimers op vliegvelden, rupsvoertuigen voor de bouw, vallen allemaal onder de categorie speciale voertuigen. Deze voertuigen hebben vaak zware taken te verrichten en vragen dus veel vermogen van de motor. Deze voertuigen kunnen zich niet permiteren om uit te vallen, omdat anders een heel proces komt stil te liggen. De motoren van Volvo Penta zijn hiervoor prima geschikt, zodat deze machines hun dagelijkse werk kunnen blijven doen.

 

Referenties klanten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.